L.I.F.E. Biofeedback System

LIFE

Quantum Physics & Quantum Healing

Kwantumfysica heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we denken over onze wereld. Terwijl onze wetenschappelijke kennis groeit en meer geavanceerd onderzoek wordt uitgevoerd, worden de theorieën van de kwantumfysica langzaamaan bewezen.

Het menselijk lichaam kent elektromagnetische trillingspatronen, die bepaalde resonanties, weerstand, en zelfherstellende capaciteiten hebben. Elke cel in het lichaam, elk orgaan, werkt bij een bepaalde trillings-frequentie, en samen vormen ze een trillings-energiepatroon welke voor elk individu uniek is, een unieke "vingerafdruk". Elke menselijke gedachte, emotie en actie heeft een bepaalde trillings-frequentie. Virussen, bacteriën, schimmels, parasieten, ziekten, etc. hebben ook energetische resonantie patronen.
 

Raymond Rife

Royal Raymond Rife, arts en uitvinder van de Universele Microscoop eind jaren 1920, was in staat om kanker virussen te observeren door zijn microscoop. Hij ontdekte dat het blootstellen van een virus aan bepaalde frequenties, deze snel kon doden. Na vele jaren van experimenteren, vond Rife het “Rife Frequency Instrument” uit, een apparaat dat de exacte frequenties produceert die nodig zijn om de verschillende ziekte-organismen te vernietigen. In 1934 gebruikte hij met succes dit instrument om mensen van vele ziekten, waaronder kanker, te genezen. Deze speciale "Rife frequenties" zijn vandaag beschikbaar in verschillende biofeedback apparaten, waaronder het L.I.F.E.-systeem.
 

Het L.I.F.E. Professional Biofeedback System

Quantum biofeedback apparaten registreren patronen van stress (energetische onbalans / gezondheidsproblemen) in het lichaam op duizenden verschillende organen, botten, spieren, hormonen, emotionele toestanden, energie meridianen, virussen, bacteriën, voedsel-gerelateerde gevoeligheden, en nog veel meer.

Het L.I.F.E. (Living Information Forms Energy) Professional Feedback System is een van de meest moderne en innovatieve biofeedback apparaten. Het is veilig, krachtig en gebruiksvriendelijk, gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek op het gebied van bio-energie en bio-respons geneeskunde. Het systeem meet de reactie van het lichaam op ca 7000 frequenties. Echter, waar veel biofeedback systemen alleen oorzaken identificeren, kan het LIFE Systeem ook signalen terugsturen naar het lichaam om deze te ondersteunen bij het herstel van de gezondheid. Het evalueert de binnenkomende signalen en verandert het uitgangssignaal (therapie), afhankelijk van de behoeften van de cliënt.
 

CE/TÜF gecertificeerd

Het L.I.F.E. systeem is CE-gecertificeerd en geregistreerd in de Europese Unie als een Klasse 2A medisch instrument. Strenge testen, dubbelblinde studies en de daaropvolgende goedkeuring door TUV Duitsland is uw garantie voor kwaliteit en werkzaamheid. Het L.I.F.E. systeem is het enige apparaat in zijn soort dat deze certificering heeft ontvangen, waardoor u erop kunt vertrouwen dat het zal werken zoals het bedoeld is.
 

Hoe werkt het?

Het systeem bestaat uit een computer, waarop de L.I.F.E. software geïnstalleerd is, en een interface via welke de cliënt m.b.v. 5 elektroden (2 enkelbanden, 2 polsbanden en een hoofdband) verbonden is met het systeem. Hoewel de signalen, welke met het lichaam worden uitgewisseld, volledig veilig zijn, kunnen cliënten met een pacemaker (of andere elektronische apparaten) helaas niet behandeld worden.
De software bevat ruim 7000 onderwerpen met elk een eigen energetisch frequentie-patroon. Deze frequentie-patronen worden gedurende de test naar het lichaam gestuurd. De reacties van uw lichaam worden vervolgens weer teruggestuurd en na verwerking weergegeven op een beeldscherm. De gehele test duurt ca 7 minuten.

Als de test afgelopen is, zal ik met u de uitslag bekijken en bespreken. Daarvoor kan een keuze gemaakt worden uit de vele mogelijkheden die het L.I.F.E. systeem biedt, zoals acupunctuur-, chakra-, homeopathie-, kleur-, trivector- en tal van andere therapieën. Door zelfregulerende trillingen aan het lichaam toe te dienen zal het lichaam de desbetreffende signalen oppakken en de zelfwerkzaamheid in de cellen activeren. Deze behandeling (via dezelfde banden aan hoofd, polsen en enkels) verloopt subtiel, is niet pijnlijk en zeer ontspannend.
 

Toepassingen

Het L.I.F.E. Systeem wordt niet alleen door mij, maar ook door o.a. acupuncturisten, chiropractors, tandartsen, homeopaten, medisch artsen, voedingsdeskundigen en dierenartsen toegepast voor ondersteuning bij zowel fysieke als psychische klachten, waaronder:

   - Chronische pijn
   - Herstel van de motorische functie na een beroerte
   - Therapie voor angststoornissen
   - Aandoeningen van het spijsverteringsstelsel
   - Migraine, spanningshoofdpijn, en vele andere vormen van pijn
   - Hoge en lage bloeddruk
   - Hartritmestoornissen, afwijkingen in hartritme
   - Ziekte van Raynaud (een bloedsomloop stoornis welke onaangenaam koude handen veroorzaakt)
   - Slapeloosheid
   - Astma
   - Epilepsie / Beroerte  aandoeningen
   - Drugsverslaving.
   - ... en nog tal van andere klachten

 
Het systeem werkt met ruim 30 specifieke hoofdprogramma's, waaronder: Acu-Meridians, Allergies, Brain, Chakra/Aura, Detox, Dimensions, Emotional, Homeopathy, Hormones, Lymph, Muscles, Nerves, NEP, Pets/Animals, Rife-Like, Sports/Injury, Vitamin/Mineral. In totaal werkt het systeem echter op duizenden specifieke klachten, ziekten, stoffen, afwijkingen, etc, op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.
 
L.I.F.E.-sessies kosten (nu tijdelijk) EUR 80,-/sessie
(voor bijzondere omstandigheden, is echter een gereduceerd tarief mogelijk).

Bent u geïnteresseerd in een L.I.F.E.-sessie of heeft u vragen over dit systeem, neemt u dan gerust eens, geheel vrijblijvend, contact met me op via onderstaand formulier:
 

 
 Ik wil mij aanmelden voor een L.I.F.E. Biofeedback sessie

* = verplicht veld

captcha